EN | МК
1 2 3 4
Јаболка за учениците и за професорите од Ресен Умно решение: Собирање на плодовите од технологијата Првиот брод за мониторирање на водите на Преспанското Езеро ја почна својата мисија Обновувајќи ја надежта за иднината на Преспанското Езеро

Што е ново

Hycos1.jpg

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Sweden-signing28Jun12.jpg

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Mekong2Rio-discussion.jpg

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Mekong2RioPR.jpg

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Повик за идентификување на идеи за мали инфраструктурни проекти од областа на заштитата на водите и животната средина во Преспа

Повик за идентификување на идеи за мали инфраструктурни проекти од областа на заштитата на водите и животната средина во Преспа


Повик за идентификување на идеи за мали инфраструктурни проекти од областа на заштитата на водите и животната средина во Преспа

» 20.05.2015

Повик за идентификување на идеи за мали инфраструктурни проекти од областа на заштитата на водите и животната средина во Преспа Повеќе »

Материјали за обуки за воведување на агроеколошки мерки во јаболковото производство во Преспа

Презентации од материјалите за обуките од програмата за воведување на агроеколошки мерки во јаболковото производство во Преспа


Материјали за обуки за воведување на агроеколошки мерки во јаболковото производство во Преспа

» 04.12.2014

Презентации од материјалите за обуките од програмата за воведување на агроеколошки мерки во јаболковото производство во Преспа Повеќе »

Следна
 

Пребарувај...

Loading

Огласи


Галерија

Корисни линкови