EN | МК
1 2 3 4
Јаболка за учениците и за професорите од Ресен Умно решение: Собирање на плодовите од технологијата Првиот брод за мониторирање на водите на Преспанското Езеро ја почна својата мисија Обновувајќи ја надежта за иднината на Преспанското Езеро

Публикации

Composting production in Prespa: Turning waste into profit

Transboundary Fish and Fisheries Managament Plan for the Prespa Lakes Basin

Без земјоделски отпад до подобар плод и здрава животна средина (Without agricultural waste to better fruit and a healthy environment)

Планински чај: Прирачник за собирање и култивирање на планински чај во Преспанскиот регион (Mountain tea – Manual for gathering and cultivation of the mountain tea in the Prespa region)

Следна
 

Пребарувај...

Loading

Огласи


Галерија

Корисни линкови