EN | МК
1 2 3 4
Јаболка за учениците и за професорите од Ресен Умно решение: Собирање на плодовите од технологијата Првиот брод за мониторирање на водите на Преспанското Езеро ја почна својата мисија Обновувајќи ја надежта за иднината на Преспанското Езеро

АДРЕСА

Проект за заштита на Преспанското езеро 
УНДП Скопје
8-ма ударна бригада 2, 1000 Скопје 
************

Проект за заштита на Преспанското езеро

Плоштад Маршал Тито бр.20
РесенИме
Функција 
Телефон
Е-маил
Димитар Сековски Раководител на проектот 02/3249-500 dimitar.sekovski@undp.org
Гордана Трајкоска Проектен асистент 047/455-190 gordana.trajkoska@undp.org
Александар Блажески Проектен асистент 047/455-185 aleksandar.blazeski@undp.org
Никола Здравески Проектен асистент 047/455-180 nikola.zdraveski@undp.org


 

Пребарувај...

Loading

Огласи


Галерија

Корисни линкови