EN | МК
1 2 3 4
Јаболка за учениците и за професорите од Ресен Умно решение: Собирање на плодовите од технологијата Првиот брод за мониторирање на водите на Преспанското Езеро ја почна својата мисија Обновувајќи ја надежта за иднината на Преспанското Езеро

Restoring the Ecosystem of Lake Prespa
Видео материјали за воведување на агроеколошки мерки во јаболковото производство во Преспа

Повеќе фотографии
Видеа од Преспа

Повеќе фотографии
 

Пребарувај...

Loading

Огласи


Галерија

Корисни линкови