EN | МК
1 2 3 4
Јаболка за учениците и за професорите од Ресен Умно решение: Собирање на плодовите од технологијата Првиот брод за мониторирање на водите на Преспанското Езеро ја почна својата мисија Обновувајќи ја надежта за иднината на Преспанското Езеро


Име
Функција 
Телефон
Е-маил
Димитар Сековски Раководител на проектот 02/3249-500
02/551 2979
dimitar.sekovski@undp.org
Никола Здравески Стручен соработник 047/455-180 nikola.zdraveski@undp.org
Александар Блажески Проектен асистент 047/455-185 aleksandar.blazeski@undp.org
Гордана Цветкоска Проектен асистент 047/455-190 gordana.cvetkoska@undp.org
 

Пребарувај...

Loading

Огласи


Галерија

Корисни линкови